fbpx
Cookiepolitik for Ordnørkleriet

Cookiepolitik for Ordnørkleriet

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, der bliver lagt i din browser af de hjemmesider, du besøger. De indeholder normalt et hjemmesidenavn og en identifikator. Cookies hjælper med at forbedre din oplevelse, når du bruger min hjemmeside, eksempelvis ved at huske tidligere valg, du har truffet på hjemmesiden. Cookies sletter sig selv efter et bestemt antal måneder.

Sådan bruger Ordnørkleriet cookies

Jeg bruger kun cookies til to ting. Først og fremmest Google Analytics, som er en tredjepartscookie. Det gør mig skarpere på, hvor jeg skal forbedre mig – også så jeg kan arbejde mere målrettet med SEO og gode brugeroplevelser. Accepterer du cookies, accepterer du dette formål. Læs mere om GDPR og Google analytics her: https://policies.google.com/privacy?hl=en-US

Da jeg annoncerer via Facebook Ads, bruger min hjemmeside også pixelsporing, så jeg bedre kan målrette min markedsføring og skabe retargeting. Dette kaldes også en tredjepartcookie. Accepterer du cookies, accepterer du ovenstående formål. Læs mere om GDPR og Facebook Ads her: https://www.facebook.com/about/privacy/

Cookies slettes efter et vist antal måneder (kan variere), men fornyes efter hvert besøg.

Tredjepartscookies

Jeg bruger tredjepartscookies til at spore, hvordan du bruger min hjemmeside – eksempelvis hvilke sider, du har besøgt, og hvor lang tid, du har brugt på hver af dem. Det hjælper mig med at opnå en bedre forståelse af, hvordan folk bruger min hjemmeside, og hvordan de tilgår den – det gør det muligt for mig at lave bedre indhold.

Sådan slår du cookies fra

Du kan forhindre placeringen af cookies i indstillingerne i din browser, selvom det kan påvirke funktionaliteten af de hjemmesider, du besøger. Cookies på vores hjemmeside er ikke nødvendige, men kan forbedre din browseroplevelse.

Hvis du ønsker at slette cookies i din browser, kan du læse denne guide: Hvordan sletter jeg cookies?

Persondatapolitik

Læs her om, hvordan jeg behandler dine persondata – såsom mail og virksomhedsnavn.

Denne hjemmeside anvender cookies. Når du bruger denne side, accepterer du Ordnørkleriets brug af cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.   Læs mere