fbpx
Ordnørkleriet er sponsor for Randers Regnskov (2023)

Ordnørkleriet er sponsor for Randers Regnskov (2023)

Randers Regnskov har fået en ny sponsor i 2023. Det er Ordnørkleriet. Og valget af netop dette sponsorat er langt fra tilfældigt. Her har både hjerne og hjerte været med i beslutningsprocessen.

Men hvorfor lige kaste sin kærlighed (og penge) efter Randers Regnskov?

Da corona ramte hele verden i 2020, gik jeg hjemme og bryggede på lillesøster. Samtidigt havde jeg 2-årige Jonathan hjemme, mens min mand arbejdede på hjemmekontoret.

Det siger sig selv, at jeg hurtigt løb tør for kreative aktiviteter (og energi).

Men så kom Asser og Brian fra Randers Regnskov ind i billedet. De fik den formidable idé at byde børn (og nysgerrige voksne) velkommen til en daglig biologitime. Online selvfølgelig.

Skeletter og afføring

Biologitimen handlede om alt fra skeletter og ører til afføring og døden.

Asser og Brian talte med så medrivende en passion for dyr, natur og biodiversitet.

De lærte os noget nyt. De tillod sig selv at være skøre og lige på kanten. Og så pustede de liv i nogle uger og måneder, som var alt andet end positive og opløftende.

Det er én af grundene til, at jeg har valgt at blive sponsor for Randers Regnskov i 2023.

Men det er faktisk ikke kun Brian og Assers fortjeneste.

Sponsor for biodiversitet og naturbevarelse

Jeg voksede op lidt uden for Randers. Derfor er kuplerne langt fra fremmede for mig.

Men jeg har for alvor fundet ud af, at Randers Regnskov er mere end bare tre kupler fyldt med dyr, der legesyge og nysgerrige bevæger sig rundt.

De gør også et fantastisk arbejde.

Både når det gælder formidling og undervisning herhjemme, men også når det gælder biodiversitet og naturbevarelse i den frodige Amazonasregnskov i Bigai.

Et sted, hvor der ingen mennesker bor. Kun uberørt natur, som er værd at bevare.

Ordtrylleri og kreative påfund

Man mærker tydeligt stedets store passion for dyr, natur og biodiversitet, når man vandrer rundt på stierne i Randers Regnskov.

Men som tekstforfatter bemærker jeg også noget særligt.

Nemlig de infoskilte, der findes rundt omkring i kuplerne og udearealerne. Her er ikke sparret på fantasien, ordspillene og de skæve budskaber.

Det er eminent at se!

Derfor er jeg stolt af at være en del af de sponsorer, som støtter Randers Regnskov i arbejdet med naturbevarelse og at skabe uforglemmelige oplevelser for store og små (bl.a. med den nye attraktion ‘Tidsrejsen’, som er et kæmpe hit hos mine unger).

Læs mere om Randers Regnskovs arbejde i Bigai, eller mød alle sponsorerne her.

Vil du læse, hvordan skarpe tekster gav Vicca.dk et SEO-boost?

Så bryg en kop kaffe, og dyk ned i historien om, hvordan nye, fængende tekster både løftede konverteringsrate og organisk trafik hos den genopståede webshop.

Læs om Ordnørkleriets arbejde for Vicca.dk her.

Denne hjemmeside anvender cookies. Når du bruger denne side, accepterer du Ordnørkleriets brug af cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.   Læs mere