fbpx

Blog

 • Kære webshop-ejer: Disse tekster skal du have styr på i din webshop
  Har du bygget en webshop? Tillykke! Men før du printer pakkelabels og jonglerer bobleplast, så overvej lige én ting. Har du styr på alle teksterne til din webshop? En professionel webshop kræver lidt mere end bare produkttekster.
 • Testimonials: Hvad siger kunderne om Ordnørkleriet?
  Hvem er hende Mette dér? Og kan hun finde ud af at skrive? Hør, hvad kunder som Lidl, Conversio og A-One Solutions siger om det arbejde, jeg har udført for dem. Ren ananas i egen juice. Velbekomme.
 • Guide til en Om os-tekst, der ikke er møgkedelig
  Du har nok allerede gættet det. Om os-siden er én af de mest besøgte landing pages. Samler din Om os-tekst støv, og performer den ikke? Giv den lidt kærlighed, så den bliver alt andet end intetsigende og gabende kedelig. Din læser vil takke dig for indsatsen.
 • Tjekliste: Sådan skriver du en god hjemmesidetekst
  Vil du gerne skrive hjemmesidetekster, der brænder igennem, fastholder læseren og sælger dit produkt? Så er der 10 punkter, du skal tjekke af, før du når i mål. Men vær skarp. For online er læserne ekstra utålmodige (og ubarmhjertige!).
 • Ordnørkleriet er sponsor for Randers Regnskov (2023)
  Nuttede dovendyr, legesyge aber og farlige krokodiller. Jeg er vild med Randers Regnskov, som oser af kærlighed til dyr og den jord, vi bor på. Det vil jeg gerne støtte med et sponsorat i 2023. Men hvorfor lige Randers Regnskov? Svaret finder vi i marts 2020.
 • SEO-boost til Vicca.dk: Skarpe tekster løftede konverteringsrate og organisk trafik
  Vil du gerne have flere besøgende (og kunder!) i din webshop? Læs her, hvordan Vicca.dk opgraderede teksterne overalt på webshoppen – og høstede en markant stigning i både den organiske og betalte trafik.
 • Hvad koster en tekstforfatter?
  Du mangler tekster. Dem kan jeg levere, så læserenglene synger, og du forhåbentligt får flere kunder i biksen. Men hvad koster en tekstforfatter? Det findes der to svar på. Et kort og et langt.

Denne hjemmeside anvender cookies. Når du bruger denne side, accepterer du Ordnørkleriets brug af cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.   Læs mere